Aliëns openbaren hun aanwezigheid

en ontmaskeren de ware aard van de Grijzen.

 

 

Mathieu Hamaekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over de auteur:

 

http://www.thealiencode.net

 

of

 

http://www.thealiencode.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerste druk

 

 

 

 

 

 

 

© 2008 Mathieu Hamaekers

Alle rechten voorbehouden.

Niets van deze uitgave mag overgenomen worden door welk middel dan ook, elektronisch of mechanisch, inclusief door middel van drukwerk, fotokopie, microfilm of welke wijze dan ook zonder schriftelijke toelating van de auteur.

© 2008 Nederlandse uitgave

Kaftontwerp: Mathieu Hamaekers

Ontwerp van alle illustraties: Mathieu Hamaekers

ISBN/EAN 978-90-9023932-3

NUR 305

D/2009/Mathieu Hamaekers, uitgever

 

4

 

 

 

 

 

 

Ter bescherming van de mensheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5

 

 

 

 

 

 

 

Proloog

27/2/2007

 

 

In zijn schaars verlichte computerkamer zit Ramon achter zijn vertrouwde beeldschermen waarop normaal alleen maar tekeningen getoverd worden. De eerste letters verschijnen aarzelend op zijn beeldscherm.

Ik zal er dan maar aan beginnen, denkt hij.

Er is maar één manier om te weten te komen of de informatie die Ramon het afgelopen jaar heeft moeten verwerken enige vorm van waarheid hebben.

Komaan, Ramon. Schrijf het boek! Ook al schrijf je niet graag. Geef mij maar een penseel of een tekenprogramma. Maar schrijven!? Pfff. Als iemand me enkele maanden geleden had verteld dat ik een soort real fiction roman zou gaan schrijven, had ik hem voor gek verklaard. Maar ik kan het voor mezelf niet maken om dit boek niet te schrijven. Stel dat het waar is wat Teimon heeft gezegd! Stel dat het waar is!

Bezorgde rimpels verschijnen op zijn voorhoofd. De gevolgen zouden te erg zijn om te verwoorden.

Als al de informatie niet waar is dan komen we daar snel genoeg achter. Het is niet omdat het mogelijk is dat het daarom ook waar is! Verdorie toch! Die eeuwige twijfel! Eerlijk gezegd, hopelijk is het slechts een vreemde samenloop van omstandigheden. Ik sta liever voor schut dan dat Teimons SOS-verhaal voor de wereld waar blijkt te zijn.

In gedachten ziet hij kristalhelder hoe het allemaal begonnen is.

Er is maar één manier om dit boek te schrijven. Ik schrijf het gewoon zoals ik het heb meegemaakt. Anders vind ik de moed niet om het te schrijven.

Onwennig verschijnen weer enkele zinnen op het beeldscherm.

Een half jaar! Dat moet toch te doen zijn. Meer tijd heb ik niet. Dan moeten al mijn eigen projecten maar wachten. Vooruit, Ramon! Niet meer twijfelen aan de twijfel. Het zal zich allemaal wel uitwijzen. Misschien komt er nog informatie. Maar daar kan ik niet op wachten. Ik moet nu beginnen. Het bestaan van De Alien Code moet bekend gemaakt worden.

Zijn gedachten dwalen weer af. Als afgestudeerde aan de mysterieschool was hetgeen Ramon de laatste maanden had meegemaakt niet echt vreemd. Mensen die contact hebben of ontvoerd zijn door buitenaardsen, telepathisch contact, buitenaardse signalen. Dergelijke fenomenen waren voor Ramon even gewoon als koffie zetten.

Hij ziet de stapel nota’s langs zich liggen.

 

7

 

 

 

 

 

 

 

Vooruit, Ramon! Niet geaarzeld. Er is alleen een terug naar de weg. Het boek moet zo snel mogelijk af. Voor het te laat is. Voor het niet meer kan. De keuze is gemaakt. De teerling is geworpen…

 

Behalve het zachte typegeluid is het uitzonderlijk stil in Ramons meestal met drum ‘n bass gevulde atelier. Blij dat hij de knoop eindelijk heeft doorgehakt, begint Ramon zijn bizar avontuur te verwoorden in de vorm van een roman zoals Teimon het hem heeft opgedragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

1899    Nikolas Tesla vangt ritmische signalen op met zijn zelfgemaakte radio-ontvanger en concludeert dat het signalen moeten zijn van buitenaards leven.

1908    30 juni, 7.17. In het Tunguska gebied vindt een explosie plaats met de kracht van 60 A-bommen. Veroorzaakt door een onbekend type meteoriet.

1909    Een regiment van de US Cavalerie houdt een klopjacht tegen criminelen in New Mexico. Tijdens de actie ontdekken ze een grottenstelsel waarin ze hoefijzerachtige voertuigen vinden. Ook komen ze in gewelddadig contact met kleine, grijze demonen.

1915    Het federaal agentschap NACA wordt opgericht om de luchtvaartindustrie te stimuleren. Algemeen wordt aangenomen dat deze industrie een grote toekomst tegemoet gaat. In Europa woedt de eerste wereldoorlog.

1927    In Duitsland wordt het VIR opgericht. Een van de belangrijkste leden is Werner Von Braun.

1929    Hubble ontdekt dat het universum uitdijt en bezaaid is met miljarden sterrenstelsels zoals onze Melkweg. Elk sterrenstelsel bestaat uit miljarden sterrenstelsels zoals ons eigen zonnestelsel.

1930    De eerste moderne UFO wordt gerapporteerd door Clyde Tombourg, de astronoom die Pluto ontdekte. Hij zag zes lichtgevende, ellipsvormige objecten in de lucht.

1930    Op 4 april wordt de ”American Interplanetary Society”, de AIS, opgericht in navolging van de Duitse VIR. Deze groepering heeft tot doel om de ontwikkeling van de rakettechnologie te promoten en te stimuleren. Naast topingenieurs zijn ook vele bekende sciencefiction schrijvers lid van deze groepering. In 1934 krijgt de vereniging een nieuwe naam: American Rocket Society, ARS.

193... Een vliegend object slaat te pletter op een onbekende plaats in de VS. De drie inzittenden komen om het leven. De geheimste crash van buitenaardse oorsprong. De lijken worden lange tijd bewaard in de kelders van het capitool.

1933    In Groot-Brittanië wordt het BIS opgericht, de Britisch Inter-planetary Society. Dit initiatief krijgt navolging in bijna ieder Europees land, onder meer het GRID in Rusland. Vele bekende sciencefiction schrijvers, zoals Arthur C. Clarke, zijn over de decennia heen lid geweest van deze op ruimtevaart gerichte groepering.

1933    In Duitsland komt de leider van de nationaal-socialistische partij, Adolf Hitler, aan de macht. Hun logo is de Shiva-swastika, de god van de destructie en vernietiging. De rotatie van de nazi-swastika is tegen de klok in.

 

9

 

 

 

 

 

 

 

1938    Op 30 oktober veroorzaakt de radio-uitzending “War of the Worlds” van de beroemde Orson Wells paniek bij vele luisteraars in de VS.

1940    De Tweede Wereldoorlog begint. Hij zal vijf jaar duren, Hitler slaagt erin door een lugubere samenzwering met de SS zeven miljoen joden te vergassen, nadien te verbranden en de as te gebruiken voor de aanlag van plaatselijke wegen. Deze grootste misdaad tegen de mensheid wordt gepleegd in concentratiekampen in Duitsland en Polen zonder dat de burgers er erg in hebben. Alles wordt in strikte geheimhouding uitgevoerd, onder de ogen van de hele wereld. Het onmenselijkste en luguberste complot van de 20ste eeuw.

1942    Los Angelos wordt enkele weken na Pearl Harbor ‘s nachts opgeschrikt wanneer een vliegende schotel tergend langzaam over de stad vliegt. Ondanks het afvuren van honderden afweerraketten vanaf de grond en vanuit de lucht zet het luchtschip ongestoord zijn tocht verder.

1947    Op 8 juli stort in de buurt van Roswell, New Mexico, een onbekend vliegend object neer. Eerst wordt door de militaire verslaggevers toegegeven dat er een buitenaards toestel is neergestort. Nadien wordt alles ontkent. De militaire aanwezigheid maakt verder onafhankelijk onderzoek onmogelijk. De vrije pers wordt niet toegelaten op het terrein behalve de fotograaf James Bond.

1947    Door de ondertekening van de National Security Act op 26 juli, achttien dagen na het Rosswell incident, sticht de Amerikaanse President Truman de National Security Council (NSC). De NSC richt op haar beurt de Central Intelligence Agency (CIA) op.

1948    Project Sign wordt op 2 januari opgestart. Hun eerste conclusie dat sommige UFO’s buitenaards zijn, wordt van tafel geveegd. Project Sign wordt afgebroken en project Grudge wordt opgestart.

1952    Het jaar met de meeste UFO-waarnemingen. In de VS verklaren zo’n 30.000 ooggetuigen dat ze “Onbekende Vliegende Objecten” hebben gezien.

1952    De meest opzienbarende UFO-waarneming vindt plaats boven het Capitool in Washington. Volgens sommige bronnen zou president Truman de militairen de opdracht hebben gegeven om te schieten. De UFO’s verdedigen zich.

 

10

 

 

 

 

 

 

 

1954    President Eisenhouwer heeft volgens verschillende bronnen een geheime ontmoeting, waar hij als eerste president een onderhoudt heeft met EBE’s (Extra-terrestrial Biological Entities, BBE: Buitenaardse Biologische Entiteiten), zoals men de grijze demonen ondertussen is gaan noemen.

1955    Project Blue Book wordt aan de pers gepresenteerd door de US Airforce op 14 oktober. Astronoom J. Allen Hynek speelde hierbij een grote rol.

1957    Op 1 oktober 1957 hervormt president Eisenhouwer de NACA en richt in de plaats de NASA op (National Aeronautics and Space Administration). De NACA bestond uit elkaar beconcurrerende leger-afdelingen. De NASA richtte kort nadien een agentschap op waar ex-nazi Werner von Braun, samen met een tiental Amerikaanse collega’s, de Apollo-raket ontwikkelt.

1957    Rusland lanceert op 4 oktober de eerste Spoetnik.

1961    Op 25 mei maakt President Kennedy zijn plannen bekend om voor 1970 een mens naar de maan te sturen. De wedloop naar de maan tussen Amerika en Rusland is begonnen.

1963    Op 22 november wordt President Kennedy, de grote inspirator van het Apollo-project, en plein public vermoord in Dallas. De ganse wereld rouwt.

1968    Op 6 april gaat de film “2001 A Space Odyssey” van Stanley Kubrick in première. Het verhaal is geschreven door Arthur C. Clarke. In de film verduidelijkt Heywood R. Floyd in een korte rede waarom en hoe het bewijs van buitenaardse aanwezigheid op de maan moet geheim gehouden worden.

1969    Neil Armstrong zet op 20 juli om 22.56 tijdens de vlucht van Apollo 11, de eerste menselijke voetstap op de maan. Een kleine stap voor de mens, een grote stap voor de mensheid. Apollo 12, 14, 15, 16 en 17 maken het Apollo-project tot het succesvolste ruimte-avontuur ooit.

1977    Twee onbemande satellieten, Voyager 1 en 2, vatten hun grote avontuur in ons zonnestelsel aan en in de daaropvolgende jaren sturen ze gedetailleerde foto’s door van Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus, de grote planeten van het zonnestelsel.

1981    De Colombia, het eerste ruimteveer, verlaat op 12 april de aarde. Het is het eerste ruimteschip dat zelf kan landen na een ruimtevlucht.

1986    Op 28 januari ontploft het ruimteveer Challenger even na de lancering. Zeven astronauten, waaronder de lerares Christa McAuliffe, vinden de dood.

 

11

 

 

 

 

 

 

 

2001    Op 9 mei start het Disclosure Project onder leiding van Steven Greer met een persconferentie voor de National Press Club. Tientallen getuigen waaronder militairen, leidinggevende overheidsambtenaren, bedrijfsleiders en wetenschappers verklaren dat het UFO-fenomeen echt is en dat ze er in hun professionele loopbaan mee geconfronteerd zijn geweest. Ze zijn bereid dit onder ede te verklaren in het National Congres.

2001    Op 9 september wordt door enkele Japanse toeristen vanuit een helikopter een UFO waargenomen en gefilmd. De UFO komt van achter het World Trade Centrum tevoorschijn.

2001    In de ochtend van 11 september wordt het World Trade Center in New York getroffen door twee lijnvliegtuigen en de torens zakken na enkele uren als een kaartenhuis in elkaar: de legende van de toren van Babel van de moderne tijd. Enkele maanden later gaat het tweede deel van de filmtrilogie “In de ban van de ring” in première. De titel is “De twee torens”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12